Veckans matsedel | Restaurang Enebacken

Veckans matsedel

I dagens rätt ingår: soppa, varmrätt, smör & bröd, salladsbord, dryck, kaffe & liten kaka    

Pris 85:-

 

V 34

MÅNDAG 

Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor

TISDAG 

Kokt Laxfilé, hollandaosesås med bladspenat, citron & kokt potatis

ONSDAG 

Baconspäckad färslimpa med rödvinsås, brytbönor & råstekt potatis

TORSDAG 

Ärtlunch med pannkakor, sylt & vispad grädde

Alt: Bruna bönor med stekt fläsk & korv

FREDAG 

Dansk Fläskesteg med rödkål, pressgurka & äppelmos

A la carte:

Raggmunkar med stekt fläsk & lingon   95:-

Fläskwienerschnitzel med ärtor, skysås & stekt potatis    99:-

Enebackens friterade Rödspätta med bearnaise, räkor & sparris   105:-

Färskrökt Lax med dillstuvad potatis    98:-

Kycklingspett med tre såser (bea,aioli,chilisås) & pommes   97:-

"Är du allergisk, glöm inte att fråga oss om innehållet"

 

www.restaurangenebacken.se